Robin Romein

Mijn visie als onlinemarketeer is: een goede marketeer weet hoe zijn doelgroep het web gebruikt en weet hierop in te spelen. Zeker zo belangrijk is dat je weet welke andere communicatiemiddelen van invloed zijn op de customer journey. Vinden wat je zoekt en het wegnemen van onzekerheden speelt hierbij een belangrijke rol. Succesvol zijn kan een multi-channel aanpak betekenen dat aansluit op de journey van je (potentiƫle) klanten waarbij de klantervaring voorop staat. In ondernemerstaal betekent dat we ernaar streven uw klant zo goed mogelijk te benaderen via onlinemarketing om zo verkoop te stimuleren.

Ik help u graag verder in uw onlinemarketingvraagstuk. Bel: 06-41309866

Peter O. van der Meer

Als docent, coach en trainer is het voor mij belangrijk dat mensen leren door een betekenisvolle activiteit. Studenten leren het meeste wanneer de opdracht aansluit bij hun belevingswereld enerzijds maar tegelijkertijd (net) buiten hun voorstellingsvermogen ligt. Hetzelfde geldt voor ondernemers toch?

Bij MarketingStudentOnline komen deze twee groepen samen: studenten leren aan de praktijk van de ondernemer en ondernemers leren door de theorie van de student. Mijn ambitie met MarketingStudentOnline is om bedrijven meer zichtbaar te laten zijn door de professionele inzet van studenten en om studenten meer zichtbaar te maken door ervaring op te doen in een bedrijfssetting.

Laten wij elkaar zichtbaar maken met uw onlinemarketingvraagstukken.