Voor wie is een SEA campagne size L geschikt?

Een SEA campagne size L is bedoeld voor ondernemers die willen professionaliseren en extra willen investeren in hun online marketing. U heeft een breed en diep assortiment waarvan u meer online wilt verkopen of bv het aantal aanmeldingen voor een nieuwsbrief wilt verhogen. Uw budget stelt u in staat om beste resultaten te behalen. Maar ook om soms gewoon zichtbaar te zijn wanneer mensen nog niet persé direct dat ene artikel bij u willen kopen. Dit kan via google search, maar ook via af en toe inzet van banners. Dan zit u met een Campagne size L goed. Vooraf aan de opzet krijgt u gratis een Onlineomgevingsscan met een waarde van 395,-

De L-campagnes zijn erop gericht het beste resultaat te behalen waarbij MarketingStudentOnline kijkt naar een zo goed mogelijke conversie, maar ook een grotere rol spelen in het oriëntatie proces van uw potentiële klanten.  MarketingStudentOnline maakt ook een inschatting naar de koopbereidheid van de bezoeker. Hiermee houden we rekening wanneer we de zoekwoorden met u samenstellen. Stel u wilt zwarte langemouw t-shirts verkopen, dan zullen we op dit soort zoekwoorden inkopen. Maar ook op woorden als lange mouw t-shirts zwart winter, maat L katoenen lange mouw t-shirts. Er zullen ook grotere volume zoekwoorden gekocht worden als "lekker warme t-shirts met lange mouwen" immers deze hoeven niet altijd zwart te zijn. Indien er bv een nieuwe collectie is kan er voor gekozen worden beperkt banners te maken en deze in te zetten in het oriëntatie proces. Precieze afstemming op keywords en banners gebeurt altijd in samenwerking met de de opdrachtgever.

Wilt u juist wat meer op online gebied doen? Kijk dan eens bij de SEA campagne size xl

De SEA campagne size L

Tijdens de campagne optimaliseren we continu de advertenties, de zoekwoorden en meer. Deze bijsturing kan in 18 uur per 4 weken. In deze tijd passen we het budget aan op basis van de prestaties van de gekochte zoekwoorden, veranderen we advertentieteksten en waar van toepassing de banners.

Het kan zomaar zijn dat wanneer het mooi weer is dat korte mouwen belangrijker zijn en dat - altijd in overleg met u - er besloten wordt extra budget en aandacht te besteden aan deze groep zoekwoorden. Of dat blijkt dat het toch handig is om te experimenteren met zoekwoorden of banners die een rol spelen in het oriëntatieproces van uw klant. Mogelijk moet meer worden geadverteerd op zoekwoorden als "mooie zachte zwarte t-shirts"

Bijsturen campagne: 18 uur per 4 weken marketingstudent online. Nu voor 629 per 4 weken
Minimale looptijd 3 maanden = 4 x 4 weken

Rapportage
In de rapportage vind u de werkzaamheden die zijn uitgevoerd door de MarketingStudentOnline. Het geeft aan welke resultaten zijn behaald en welke aanpassingen gemaakt zijn. Wanneer u zich vertrouwd voelt met het gebruik van de Google-tools of gewoon over de schouder wilt meekijken met de MarketingStudentOnline dan is het altijd mogelijk om additionele rapportages met u te delen.

Rapporteren: 2 uur per 4 weken  MarketingStudentOnline

Vraag offerte aan

Aanvraag offerte