Voor wie is een SEA campagne size M geschikt?

Een SEA campagne size M is bedoeld voor ondernemers die willen opschalen in hun online marketing. U heeft een gefocust assortiment waarmee u wilt starten en waarmee u uw verkopen of aanmeldingen wilt verhogen. Uw budget stelt u in staat om beste resultaten te behalen maar ook om soms gewoon zichtbaar te zijn wanneer mensen nog niet persé direct dat ene artikel bij u willen kopen. Dan zit u met een Campagne size M goed. Vooraf aan de opzet krijgt u gratis een Onlineomgevingsscan met een waarde van 395,-

De M-campagnes zijn erop gericht het beste resultaat te behalen waarbij de MarketingStudentOnline kijkt naar een zo goed mogelijke conversie. De MarketingStudentOnline maakt ook een inschatting naar de koopbereidheid van de bezoeker, bij de . Hiermee houdt hij/zij rekening wanneer ze de zoekwoorden met u samenstellen. Stel u wilt zwarte langemouw t-shirts verkopen, dan zullen we op dit soort zoekwoorden inkopen. Maar ook op woorden als lange mouw t-shirts zwart winter, maat L katoenen lange mouw t-shirts. Er zullen in beperkte mate zoek woorden gekocht worden als "lekkere warme t-shirts met lange mouwen" immers deze hoeven niet altijd zwart te zijn. Precieze afstemming op keywords gebeurt altijd naar aanleiding van keyword-onderzoek en in samenwerking met de MarketingStudentOnline.

Wilt u juist wat meer op online gebied doen? Kijk dan eens bij de SEA campagne size L

De SEA campagne size M

Tijdens de campagne optimaliseren we continu de advertenties, de zoekwoorden en meer. Deze bijsturing kan in 3 uur per week. In deze tijd passen we het budget aan op basis van de prestaties van de gekochte zoekwoorden en veranderen we advertentieteksten.

Het kan zomaar zijn dat wanneer het mooi weer is dat korte mouwen belangrijker zijn en dat - altijd in overleg met u - er besloten wordt extra budget en aandacht te besteden aan deze groep zoekwoorden. Of dat blijkt dat het toch handig is om te experimenteren op die zoekwoorden die een rol spelen in het oriëntatieproces van uw klant. Mogelijk moet meer worden geadverteerd op zoekwoorden als "mooie zachte zwarte t-shirts"

Bijsturen campagne: 12 uur per 4 weken marketingstudent online voor 
Minimale looptijd 3 maanden = 4 X 4 weken

Nu voor 490,- per 4 weken

Rapportage
In de rapportage vind u de werkzaamheden die zijn uitgevoerd door de MarketingStudentOnline. Het geeft aan welke resultaten zijn behaald en welke aanpassingen gemaakt zijn. Wanneer u zich vertrouwd voelt met het gebruik van de Google-tools of gewoon over de schouder wilt meekijken met de MarketingStudentOnline dan is het altijd mogelijk om additionele rapportages met u te delen.

Rapporteren: 2 uur per 4 weken 

Vraag offerte aan

Aanvraag offerte