Voor wie is een SEA campagne size S geschikt?

Een SEA campagne size S is bedoeld voor ondernemers die willen starten met onlinemarketing. U heeft een beperkt assortiment en een beperkter budget waarmee u wilt starten om beter online zichtbaar te zijn. Dan zit u met een SEA campagne size S goed. Deze campagnes zijn erop gericht het beste resultaat te behalen waarbij onze MarketingStudentOnline kijkt naar een zo goed mogelijke conversie zonder daarbij met al te veel zoekwoorden te werken. Vooraf aan de opzet krijgt u gratis een Onlineomgevingsscan met een waarde van 395,-

Wanneer u zwarte lange mouw t-shirts wilt verkopen dan zullen we ook dit soort zoekwoorden inkopen. Denk hierbij aan woorden als langemouw t-shirts zwart, katoenen langemouw t-shirts. Er zullen minder zoekwoorden gekocht worden als "lekkere warme t-shirts met lange mouwen" want deze hoeven niet altijd zwart te zijn. Precieze afstemming op keywords gebeurt altijd naar aanleiding van keyword-onderzoek door onze Google-gecertificeerde MarketingStudentOnline.

Wilt u toch wat meer op online gebied doen? Kijk dan eens bij de SEA campagne size M

SEA campagne size S

Tijdens de campagne optimaliseren we de zoekwoorden Dit kost zo'n anderhalve uur per week. In die tijd passen we eventueel het budget aan op basis van de prestaties van de gekochte zoekwoorden.

Het kan zomaar zijn dat wanneer het mooi weer is, de korte mouwen belangrijker zijn en dat - altijd in overleg met u - besloten wordt extra budget en aandacht te besteden aan deze groep zoekwoorden. Of dat blijkt dat het toch handig is om te experimenteren op die zoekwoorden die eerst minder relevant leken. Bijvoorbeeld toch adverteren op de zoekwoorden "lekkere warme t-shirts"

Bijsturen campagne: 6 uur per 4 weken.
Minimale looptijd 3 maanden = 4 keer 4 weken

Nu voor 299 per 4 weken

Rapportage SEA campagne size S

In de rapportage vindt u de werkzaamheden die zijn uitgevoerd door de MarketingStudentOnline. De rapportage geeft aan welke resultaten zijn behaald en welke optimalisaties gerealiseerd zijn. Het is altijd mogelijke om additioneel geautomatiseerde rapportages met u te delen.

Rapportage: 2 uur per 4 weken

Aanvraag offerte